top of page
O nama 
 

BG City Band - bend za svadbe i sve vrste proslava iz Beograda, čini šestoro profesionalnih muzičara sa dugogodišnjim iskustvom.

 

Atraktivni scenski nastup benda, vesela atmosfera, pozitivna energija, bogat i raznovrstan repertoar (narodna, zabavna, domaća i strana pop-rock muzika) može da zadovolji svačiji ukus i pravi je izbor muzike za venčanja i sve vrste proslava - moderne svadbe, mature, rođendane, žurke. BG City Band će Vaše slavlje pretvoriti u eksploziju dobrog raspoloženja. 

 

Bend je nastao pre 10 godina i uspešno nastupa kako u Srbiji tako i u širem regionu i inostranstvu.

Vrhunska zvučna i svetlosna oprema su sastavni deo našeg benda.

 

Sa nama se unapred mozete dogovoriti da li zelite da vasa svadba/proslava bude poluprogramskog ili programskog tipa. 

 

 

1000+
10
3000+
10+

NASTUPA I ZADOVOLJNIH

KLIJENATA

ZEMALJA U REGIONU I INOSTRANSTVU

BOGAT REPERTOAR

STRANE I DOMAĆE MUZIKE

GODINA POSTOJANJA

BENDA

CLANOVI BENDA

VALENTINA VASILESKI

 

Dame se ne pitaju za godine, ali možemo samo reći da iskustva ima i previše a godina sasvim dovoljno. Vokal koji sve žanrove izvodi na autentičan način, zrači pozitivnom energijom, uvek raspoložena za pesmu i igru. Uzevši u obzir da je svojim prisutvom i glasom uveličala svadbu Novaka Đokovića, možemo reći da je jedan od traženijih vokala na našoj sceni.

Valentina_edited.jpg

MILOŠ RISTIĆ

 

Rođen 21.11.1981. godine u Beogradu. Muzikom se bavi od svoje šeste godine, završio nižu muzičku školu, odsek harmonike, ali pored toga svira i klavijature i gitaru. Nakon završene srednje škole, osniva bend sa kojim nastupa kao vokal i muzika postaje njegov način života, što i dan danas traje. Sa Sergejem Ćetkovićem 2010. godine ostvaruje saradnju i iste godine na radijskom festivalu nastupa kao izvođač sa pesmom ''Ne mogu da dišem'' za koju je Sergej pisao i muziku i tekst, a aranžman radili Saša Dinić i Sloba Bajić. Peva muziku svih žanrova i deli je samo na dobru i lošu.

BOŽIDAR PAPIĆ - BOŽA

 

Svira muziku svih žanrova, sa višedcenijskim iskustvom kako u radu sa bendom tako i sa poznatim imenima. Važna karika u bendu. Ljubav prema muzici datira iz ranog detinjstva. Slušajući Ritchie Blackmore-a shvatio je da je gitara njegov idealni instrument. Uz talenat i dosta truda, postao je jedan od boljih gitarista sa naših prostora.

ALEKSANDAR STOJANOVIĆ SALE

 

Član je benda je od samog njegovog nastanka. Sarađivao je sa velikim brojem muzičara, orkestara i bendova. Muziku deli na dobru i lošu, i samim tim nije ograničen na samo jedan muzički pravac. Osobine koje ga opsiuju su profesionalnost, entuzijazam, energija i prijateljstvo, što se na nastupima da videti.

BKF_4020.JPG

MILOŠ GAČIĆ

 

Završio muzičku akademiju. Moderan muzičar koji prati trendove svih žanrova muzike, jako muzikalan, što doprinosi bendu drugačiji gruv, ma koja vrsta muzike se svirala. Klavir mu je na prvom mestu koji svira od malena. Svirao sa mnogim poznatim pevačima, a u studijskom radu je veoma poštovan, cenjen i aktivan. Prirodan, komunikativan i istrajan. Poznat i priznat na na našoj muzičkoj sceni.

GORAN KUZMANOVIĆ - FAKIR

 

Muzikom se bavi od malih nogu, ogrogmno iskustvo stoji iza njega. Svirao je veliki broj koncerata sa skoro svim poznatim pevačima na estradi, obišao sve evropske i beogradske klubove. Jako važna karika benda i jedan od uvaženijih bubnjara svoje generacije u Srbiji.

bottom of page